Schoonheids- en Pedicuresalon


Silk SkinHet is zo ver, vanaf 11 mei mogen wij weer open!


Omdat wij heel veel klanten hebben is het een hele klus om iedereen te bellen. U kunt ons helpen door zelf de afspraak te plannen via https://silkskin.mijnsalon.nl/

De overheid heeft aangegeven dat het (met in achtneming van de juiste maatregelen) weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialiste en pedicure te gaan. Wij staan te trappelen om weer aan de slag te gaan!

De nieuwe maatregelen zijn voor ons allemaal nieuw en ik kan me voorstellen dat je wilt weten hoe dit bij ons in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van jullie en onszelf te kunnen waarborgen zorgen wij voor de volgende maatregelen:

* 1 klant per keer in de salon en extra ruimte tussen de behandelingen in om zo veel mogelijk te zorgen voor de 1,5 meter afstand. (zorg dat je precies op tijd komt, niet te vroeg en niet te laat, zodat er voldoende tijd tussen de afspraken zit)

* De handen worden gedesinfecteert bij binnenkomst en wanneer je weer weg gaat na de behandeling.

* Mondkapjes en handschoenen zijn niet noodzakelijk volgens het RIVM maar wij werken ruim binnen de 1,5 meter en dragen hierom (zo veel mogelijk) een mondkapje en handschoenen tijdens de behandelingen

* Hiernaast werken we volgens het hygiëne protocol en reinigen/ desinfecteren alle aangeraakte voorwerpen (door klanten onszelf)

* Tot slot vragen wij voorafgaand van de behandeling of u last heeft van een of meerdere van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging en/of koorts, of een van uw huisgenoten last heeft van bovenstaande klachten. Indien dit het geval is zijn wij genoodzaakt om de afspraak te verplaatsen.

* Betaal zo veel mogelijk contactloos via ons pin apparaat of via Tikkie.

* Maak zo veel mogelijk afspraken online zodat je niet te lang na de behandeling in de salon blijft

* Geef zo veel mogelijk aan of je producten nodig hebt en welke zodat we dit klaar kunnen zetten. (indien je eerst advies wilt kan dit natuurlijk ook in/voor of na de behandeling)


Hopelijk tot snel!


Met hartelijke groet,

Mariëtte en Patricia