Gezichtsbehandelingen

Cleansing treatment €40,-

Deze behandeling is heel geschikt als je de huid eens goed gereinigd wilt hebben! Ideaal bij een onzuivere en onrustige huid! Ook voor jeugdigen in de pubertijd de ideale behandeling om goed schoon te maken.


Intens Cleansing treatment €50,-

Deze behandeling gaat nog net een stap verder dan de gewone cleansing treatment. We passen de behandeling geheel aan naar de behoeften van je huid. Daarbij gebruiken we producten als lijnzaad, yoghurt, honing en nog veel meer! Je huid voelt heerlijk schoon na deze behandeling!


Skin Balancing treatment €52,50

Als je kiest voor deze behandeling word je heerlijk in de watten gelegd. Van reinigen, epileren en scrub tot een ontspannen massage, alles zit erbij in om te zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel! De behandeling sluit af met een masker wat aangepast word op de behoefte van de huid.


Skin Improvement treatment €60,-

Als je graag nog net een stapje luxer en uitgebreider gaat is dit de perfecte behandeling voor jou! Deze alles omvattende luxe gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat je huid gaat stralen en lekker zacht en fijn zal aanvoelen. In deze behandeling die we afstemmen op de wensen van jou huid, maken we ook gebruik van een serum om de huid een extra boost te geven! Een echte verwennerij voor je gezicht!


Intense Renewing treatment €84,-

Deze behandeling is specifiek samengesteld op het verbeteren van de huidconditie. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende intensieve werkstoffen en bestaat onder andere uit een ontspannende massage van het gelaat, intensieve bindweefsel massage & cupping. Het bevordert de doorbloeding & activeert intensief de stofwisseling. Dit zorgt voor een betere opneembaarheid van werkstoffen in diepe & oppervlakkige huidlagen. Zo wordt er ook intensieve versteviging bereikt, dit komt doordat de eiwitten in het bindweefsel weer worden geactiveerd om vocht op te slaan en zo wordt de huid weer intensief verstevigd van binnen uit. Deze behandeling is voor bijna elk huidtype & huid conditie geschikt. Je kunt deze als kuur verband inzetten of als aparte behandeling.


Quick Renewing treatment €40,-

Deze behandeling is gericht het verbeteren van de huidconditie. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende intensieve werkstoffen en bestaat uit een intensieve bindweefsel massage & cupping. Het bevordert de doorbloeding & activeert intensief de stofwisseling. Dit zorgt voor een zichtbare versteviging van de huid. Deze behandeling is voor bijna elk huidtype & huid conditie geschikt. Je kunt deze als kuur verband inzetten of als aparte behandeling.


Winter Glow – Quick Fix 60,-

Deze fijne behandeling geeft een snel resultaat, een echte oppepper hierna ziet de huid er stralend, glad & gelift uit. We gaan een geurenreis maken die zowel fysiek, mentaal als ook de huid ontspant en laat stralen. Hierbij starten we met een fijne reiniging, peeling op basis van mineralen & dode zee zout, warme doeken, en een quick bindweefselmassage, daarna brengen we een intensief liftend masker aan, hierna is tijd voor een moment van rust. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk zachte verzorging.


Winter Glow – Herbal Experience €90

Deze behandeling zorgt voor een ontspannen gevoel en een huid die er steviger, gladder, gelift en stralend uitziet. We gaan een geurenreis maken die zowel fysiek, mentaal als ook de huid ontspant en laat stralen
Hierbij starten we met een fijne reiniging, een scrub met dode zeezout, heerlijke warme doeken, De massage starten we met kruidenstempels gekozen in jouw favoriete warme winter geur, daarna door met de uitgebreide massage deze werkt liftend door elementen van bindweefselmassage & lymfedrainage en reflexolgie en wordt gevolgd door een op maat gemaakt kruiden masker met een vliesmasker gedrenkt in heerlijk fijn rosewater. Ondertussen worden uw handen verzorgd en gescrubt. Hierna is tijd voor een moment van rust. De ontspannen behandeling wordt afgesloten met verstevigende cupping en heerlijk zachte verzorging van de huid.


Stress-no-more treatment €40

Deze behandeling zorgt ervoor dat je helemaal ontspannen word. We starten de behandeling met een reiging en warme doeken. Daarna volgt een ontspannen massage en sluiten we af met een heerlijk voedend masker.


Elke behandeling is uit te breiden met korte behandeling, zoals harsen bovenlip, verven wimpers ed.