Cacao treatment

Cacao Facial Treatment €120 / 90 minuten (incl. een pot Scrub- en kleimasker voor thuisgebruik)

Nieuw!☕Cacao Facial Treatment ☕

Deze behandeling is echt een hoogstandje in luxe en verwennerij met cacao als basis.

Waarom kiezen we voor cacao?☕

• Cacao bevat veel mineralen waaronder magnesium. Magnesium draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en voor ontspanning van de spieren. Samen met het Dode Zee Badzout zorgt het voor een krachtige combinatie.

• Cacao zorgt ook voor een snellere bloedsomloop. Hierdoor kan je lijf afvalstoffen sneller afvoeren. De actieve ingrediënten in de 100% natuurzuivere en biologische producten worden zo nog beter opgenomen in het systeem.

• Cacao zit bomvol met antioxidanten.

• Cacao heeft een positief effect op de gemoedsrust.


Hoe ziet de behandeling eruit?
We starten met een heerlijk voetenbad en een kopje warme cacao. Daarna volgt er een reinigingsmassage met warme manderijnenolie. Hierna volgt een masker, scrub van het gezicht, maar ook de onderbenen, een ontspannende massage, masker op basis van cacao, drukpuntmassage, dag- of nachtverzorging. Daarnaast ontvang je een pot scrub- en kleimasker voor thuisgebruik!

Wintertreatment

Wintertreatment! €40,- / 45 minuten

Deze behandeling is gericht op ontspanning en bestaat uit reinigen, facescrub, epileren, massage, masker en dag- of nachtverzorging. Een heerlijke traktatie voor je huid in deze winterse feestmaand!


Winter Glow – Quick Fix €62,- / 60 minuten

Deze fijne behandeling geeft een snel resultaat, een echte oppepper hierna ziet de huid er stralend, glad & gelift uit. We gaan een geurenreis maken die zowel fysiek, mentaal als ook de huid ontspant en laat stralen. Hierbij starten we met een fijne reiniging, peeling op basis van mineralen & dode zee zout, warme doeken, en een quick bindweefselmassage, daarna brengen we een intensief liftend masker aan, hierna is tijd voor een moment van rust. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk zachte verzorging.

Winter Glow – Herbal Experience €90 / 90 minuten

Deze behandeling zorgt voor een ontspannen gevoel en een huid die er steviger, gladder, gelift en stralend uitziet. We gaan een geurenreis maken die zowel fysiek, mentaal als ook de huid ontspant en laat stralen
Hierbij starten we met een fijne reiniging, een scrub met dode zeezout, heerlijke warme doeken, De massage starten we met kruidenstempels gekozen in jouw favoriete warme winter geur, daarna door met de uitgebreide massage deze werkt liftend door elementen van bindweefselmassage & lymfedrainage en reflexolgie en wordt gevolgd door een op maat gemaakt kruiden masker met een vliesmasker gedrenkt in heerlijk fijn rosewater. Ondertussen worden uw handen verzorgd en gescrubt. Hierna is tijd voor een moment van rust. De ontspannen behandeling wordt afgesloten met verstevigende cupping en heerlijk zachte verzorging van de huid.