Massages

Ontspannende lichaamsmassage € 65,-

Tijdens deze massage van uw complete lichaam komt u helemaal tot rust. Wanneer u toe bent aan een ontspannen moment voor u zelf, is deze massage een aanrader.

Rug, nek en schoudermassage € 34,-

Deze massage is gericht op je rug, nek en schouders. Heerlijk om alle spieren te laten ontspannen.! Heerlijk moment voor jezelf!

Cupping rug, schouder en nek massage met pakking € 40,-

Cupping komt uit de Chinese geneeskunde. Bij deze massage word gebruik gemaakt van siliconen cups die de huidlagen en spierlagen activeren en stagnaties te verminderen.Deze cupping massage word afgesloten met een rugpakking met dode zeemodder.

Cupping lichaamsmassage € 65,-

Cupping komt uit de Chinese geneeskunde. Bij deze massage word gebruik gemaakt van siliconen cups die de huidlagen en spierlagen activeren en stagnaties te verminderen.

Cupping Anti Cellulitus Vita-ice behandeling € 34,-

Deze behandeling is gericht op het behandelen van cellulitus. De gebieden met cellulitus worden behandeld met cupping en de vita-ice. Door de afwisseling tussen kou en warmte worden de problemen van het bindweefsel aangepakt. Het gaat verklevingen van de huid tegen en zorgt ervoor dat de huid weer stevig word.

Wellness Kruidenstempel Small € 35,-

Een heerlijke wellness ervaring, zo zou je deze massage het best kunnen omschrijven! De massage word gedaan met kruidenstempels die door de warmte ervan, de doorbloeding en stofwisseling stimuleren. Het dode zeezout heeft een ontgiftigende werking en de etherische olien dringen door in het lichaam en hebben een ontspannend en helend effect. Tijdens deze behandeling word alleen de rug, schouders en nek gemasseerd.

Wellness Kruidenstempel Medium € 50,-

Een heerlijke wellness ervaring, zo zou je deze massage het best kunnen omschrijven! De massage word gedaan met kruidenstempels die door de warmte ervan, de doorbloeding en stofwisseling stimuleren. Het dode zeezout heeft een ontgiftigende werking en de etherische olien dringen door in het lichaam en hebben een ontspannend en helend effect. Tijdens deze behandeling word de achterkant van het lichaam gemasseerd (de rug, schouders, nek en achterkant benen).

Wellness Kruidenstempel Large € 65,-

Een heerlijke wellness ervaring, zo zou je deze massage het best kunnen omschrijven! De massage word gedaan met kruidenstempels die door de warmte ervan, de doorbloeding en stofwisseling stimuleren. Het dode zeezout heeft een ontgiftigende werking en de etherische olien dringen door in het lichaam en hebben een ontspannend en helend effect. Tijdens deze behandeling word het hele lichaam gemasseerd.